Νέα - Ειδήσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ»: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

Allou
Συμβουλευτικό – Θεραπευτικό Κέντρο Ημέρας

«Ανέλιξη»

23/6/2017- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ»: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

 

Στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνική Επανένταξη και Κοινωνικοποίηση» οι εξυπηρετούμενοι και το θεραπευτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας «Ανέλιξη» πραγματοποίησαν την ετήσια εκδρομή τους στο Allou! Fun Park.  Χάριν της ευαισθησίας της Διεύθυνσης του Πάρκου Ψυχαγωγίας διατέθηκαν δωρεάν "Allou Day Pass" σε όλους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα, τόσο στους εξυπηρετούμενους, όσο και το θεραπευτικό προσωπικό, να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία διασκέδασης .

 

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Allou! Fun Park για την ευαισθητοποίηση και την προσφορά της.  Περαιτέρω, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και προσωπικά την κα Αμάραντου Αλεξάνδρα, για τη διαθεσιμότητα και τη φροντίδα με την οποία πλαισίωσε το αίτημά μας.

Ολοκλήρωση προγράμματος "Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας" Π49-Π55

To πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» της πρόσκλησης Π49- Π55, ολοκληρώνεται επιτυχώς σήμερα, 28/02/2017, ένα έργο το οποίο διήρκησε 4 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό διεκπεραιώθηκε ένα σημαντικό έργο τόσο σε ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του κοινού, όσο και στην βελτιστοποίηση της υποδομής των δράσεων, στους Δήμους Νέας Σμύρνης, Αλεξανδρούπολης, Ρεθύμνου και Χανίων.

Πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα θετικότερα των αποτελεσμάτων και ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους, τα στελέχη των συνεργαζόμενων Δήμων, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των προγραμμάτων αυτών.

Για οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη σχετική με το πρόγραμμα, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

 

Τα νέα μας

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 
 


twitter

YouTube
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter