Νέα - Ειδήσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ»: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

Allou
Συμβουλευτικό – Θεραπευτικό Κέντρο Ημέρας

«Ανέλιξη»

23/6/2017- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ»: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

 

Στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνική Επανένταξη και Κοινωνικοποίηση» οι εξυπηρετούμενοι και το θεραπευτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας «Ανέλιξη» πραγματοποίησαν την ετήσια εκδρομή τους στο Allou! Fun Park.  Χάριν της ευαισθησίας της Διεύθυνσης του Πάρκου Ψυχαγωγίας διατέθηκαν δωρεάν "Allou Day Pass" σε όλους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα, τόσο στους εξυπηρετούμενους, όσο και το θεραπευτικό προσωπικό, να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία διασκέδασης .

 

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Allou! Fun Park για την ευαισθητοποίηση και την προσφορά της.  Περαιτέρω, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και προσωπικά την κα Αμάραντου Αλεξάνδρα, για τη διαθεσιμότητα και τη φροντίδα με την οποία πλαισίωσε το αίτημά μας.

ΑΤΤ040ΔΝΣ Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των ενστάσεων επι των προσωρινών αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα «Ξένιος Ζευς, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Νέας Σμύρνης», ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

ΑΤΤ040ΔΝΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΑΤΤ040ΔΝΣ Προσωρινός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

Παρακάτω θα βρείτε τα αποτελέσματα για τον διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος «Ξένιος Ζευς, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Νέας Σμύρνης»

 

ΑΤΤ040ΔΝΣ Προσωρινός Πίνακας

 

Έντυπο ένστασης

ΕΚΤ11ΔΡΕ Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των ενστάσεων επι των προσωρινών αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα «Ξένιος Ζευς_ Δομή παροχής βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, στο δήμο Ρεθύμνου», ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

Οριστικός Πίνακας

Τα νέα μας

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 
 


twitter

YouTube
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter